registreer of log-in logo  registreer   |   inloggen


Dorr scout 8x42
149,= per stuk
Het slanke en lichte ontwerp maakt de Scout-verrekijker de perfecte metgezel voor alle buitenactiviteiten, tijdens het wandelen of het observeren van de natuur en dieren, het ontwerp maakt een ontspannen en moeiteloze observatie mogelijk.
De moderne, stijlvolle behuizing spreekt alle gebruikers aan die naast zeer goede optische eigenschappen een mooi en tijdloos design in verrekijkers waarderen.
De ingebouwde dakprisma's zijn gemaakt van hoogwaardig BaK-4 glas en zorgen zo voor heldere en kleurgetrouwe beelden. De multi-coated lenzen van de Scout-verrekijker daarentegen verminderen ongewenste reflecties en verhogen tegelijkertijd de lichttransmissie.
Het oculair kan snel en geruisloos worden scherpgesteld dankzij de grote, gemakkelijk te hanteren centrale aandrijving.De strakke, maar antislip rubberen bekleding van de verrekijker zorgt voor een uitstekende grip en beschermt tegelijkertijd tegen vocht zoals dauw, mist en lichte regendruppels. De schroefdop onder de centrale aandrijving kan worden verwijderd voor langere observatietijden. Direct eronder zit een ¼ ”statiefschroefdraad . In combinatie met onze statiefadapter optioneel verkrijgbaar) kan de verrekijker op een statief worden bevestigd. Naast lens- en oculairkapjes worden ook een draagriem , tas en een poetsdoek meegeleverd.
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:
Vraag/opmerking:

Terug

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werking van onze site?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
SNAPARAMA.NL is een onderdeel van:

FOTORAMA Kampen

Oudestraat 34

8261 CR Kampen T: 038 332 90 40
M: info@snaparama.nl